Florăriile din Chișinău cu Cele mai Bune Recenzii – Află care florărie este cea mai apreciată

buchetdeflori  

Este adesea cazul că te gândești la o persoană specială, poate fi pentru că persoana sărbătorește o zi de naștere, că s-a întâmplat ceva special sau doar ceva la care crezi că merită să fii atent. Dar de multe ori poate fi și cazul că locuiești departe de persoana dată sau pur și simplu nu aveți timp să vă întâlniți personal. Dar există modalități pe care le poți folosi pentru a-i face pe oameni să înțeleagă că îi apreciezi, și anume poți trimite flori. 

Există companii care oferă buchete gata făcute, la care trebuie doar să completați adresa, ora și data livrării florilor și gata. Aaa, da era să uit: achitarea, apoi gata.

1. CadouriOnline.md 

Permite de a comanda buchete de flori, cadouri de pe internet, flori la comandă în Chișinău și în Moldova. Magazinul se mândrește cu buchete ieftine, prețurile însă sunt destul de ridicate. Nu au nici o plângere de la clienți, ci doar comentarii pozitive. Magazinul există de mai bine de 7 ani. Este adevărat sau nu, dar se spune despre ei că ”dacă mărfurile sunt de o calitate proastă sau marfa a fost stricată în timpul livrării, clientul are dreptul să solicite returnarea banilor achitați”.

2. Mia flori

”Magazinul online de flori Mia Flori oferă o gamă largă de produse florale uimitoare! De la noi puteți procura buchete originale, compoziții încântătoare din flori, flori de cameră frumoase, precum și cadouri minunate la aceste flori! Aici puteți să comandați și multe servicii legate de lumea frumoasă a florilor”, se menționează pe pagina web a magazinului.

3. Secretflowers.md

Compania SecretFlowers.md te ajută să fii mai aproape de oamenii dragi, chiar dacă sunteți la o distanță mare unul de celălalt. Cu noi oriunde ai fi și la orice oră, poți să le mulțumești celor dragi pentru susținere și să-i faci să zâmbească. Curierul îmbrăcat la 4 ace nu doar livrează, dar și spune cuvintele pe care nu le poți rosti personal. De asemenea, filmează un clip video pentru a-ți transmite pe Secretflowers.md emoțiile celor apropiați. Achitarea o poți face online oriunde te-ai afla pe www.secretflowers.md.

4. Flowers City

”Florile mereu proaspete, livrarea rapidă, designul original și excepțional sunt cele mai importante caracteristici de care noi ținem cont mereu la fiecare comandă și pentru fiecare client în parte”. Companie care livrează flori în Chișinău, în toată țara, dar și peste hotare. 

Livrarea se efectuează doar după achitarea totală a comenzii. Termenul de livrare depinde de buchetul ales, dar și de regiunea în care se dorește efectuarea livrării. Echipa își asumă responsabilitatea păstrării profesionalismului, seriozității și a standardelor înalte privind calitatea produselor oferite nu doar unor clienți, ci tuturor clienților noștri.

5. FRIDA FLEURS

”Livrarea de flori în Chișinău de la boutique-ul cu flori FRIDA FLEURS se desfășoară rapid pe tot teritoriul Republicii Moldova. Comenzile permanent sunt acceptate pe website-ul nostru. Vom fi bucuroși să livrăm buchetul oriunde în Moldova, la adresa specificată, la momentul convenabil pentru dumneavoastră. Catalogul site-ului nostru conține un sortiment larg de o mare varietate de flori și aranjamente florale care pot transforma o zi obișnuită într-o adevărată sărbătoare. În prezența trandafirilor, lalelelor, hortensiilor, lalelor, eustomelor, garoafelor, crinilor, irișilor, freziilor. La fel și a florilor mai rare, precum bujorii, ranunculus, anemone, bouvardia, ozothamnus, astilbe, delfiniile și multe altele. De asemenea, puteți cumpăra flori în cutii de pălării de la noi.

Adăugăm zilnic noi articole la cele existente în catalog. Acestea sunt compilate de florarii noștri profesioniști. De asemenea, puteți comanda compoziții individuale cu livrare – descrieți cum ar trebui să fie buchetul și noi vom colecta ceva exclusiv pentru dvs. personal.” se menționează pe pagina oficială a companiei.

6. FlorArt

”O florărie online cu livrare în toată țara. Echipa se descrie ca una tânără și ambițioasă, lider pe piaţa Republicii Moldova cu experienţă de decenii în domeniul floral. Execută cu cea mai mare iscusinţă și profesionalism aranjamente florale, decorațiuni pentru ceremonii, accesorii florale pentru nunţi, buchetul miresei, arcade florale, decorarea sălilor, etc. Lucrează în colaborare strânsă cu clienţii şi realizează comenzi după necesitatea şi gustul lor, pentru ca orice client să-şi poată reflecta sentimentele şi emoţiile sale în estetica compoziţiei, în culorile şi forma buchetului sau aranjamentului. O floare este reflectarea fertilității, vigorii, vitalității, este speranța și înflorirea pasională a tinereții”, se spune pe site-ul florăriei.

7. OK Flora

”Suntem compania care timp de 8 ani face livrare de flori în Moldova și oriunde în lume. Aici iau naștere cele mai frumoase compoziții florale, executate cu mult suflet de floriști. Scopul nostru este de a umple cu emoții pozitive chipurile și sufletele celor apropiați.

Creăm buchete și aranjamente florale pentru orice ocazii. Amenajăm cu flori și compoziții florale locuri protocolare: recepții, birouri, săli de conferință. Creăm buchetul miresei și toată gama de produse specifice unei nunți. Pregătim crâșme și decor floristic pentru botez și cumetrie. Aducem buchete și compoziții pentru evenimente corporative. Facem coroane și buchete pentru funeralii.

Primim comenzi telefonic, online sau la oficiu. Cele mai demne flori care ajung în brațele dumneavoastră sunt alese cu multă grijă din serele din Moldova și din Olanda. Vă punem la dispoziție peste 350 de tipuri de flori, pe care floriștii nostri profesioniști vi le armonizează. După care, buchetul ajunge în mâinile livratorilor care se prezintă în cea mai plăcută ochiului ținută”, scrie pe pagina web a companiei.

8.Flowers Moldova

Este un magazin online unde se pot face comenzi de flori, torturi și alte cadouri cu posibilitatea achitării online sau cash la oficiul florăriei. Livrarea în Chișinău este gratuită dacă comanda depășește 350 de lei.

”Munca noastră cotidiană nu este doar muncă, ci inspirație. Când conștientizezi că oferi ajutorul tău celorlalți, că prin ființa ta trec povești de dragoste și clipe de fericire, atunci știi că depășești definiția muncii.

Ne perfecționăm mai bine de 10 ani și facem tot posibilul pentru a continua să-i impresionăm pe clienții noștri dragi. Într-un efort de a crea un produs deosebit, calitativ și indispensabil urmăm tendințele moderne și suntem atenți la sugestiile cumpărătorilor noștri”, spun cei de la FlowersMoldova.

Buchete de flori Bucuresti si Brasov » California Flowers – Taguri ">600  lei"

9. MoldFlowers

”În afară de flori noi vă propunem jucării, dulciuri, coșuri cu produse alimentare, certificate cadou și alte cadouri originale. Toate cadourile noastre – sunt de la cei mai buni producători mondiali, ele se combină perfect cu compozițiile florale și vor fi o complectație ideală a felicitării Dvs.

Compania MoldFlowers este gata să realizeze orice comenzi, de la livrarea unei flori până la sute și mii de buchete. Din acest motiv printre clienții noștri fideli se numără nu numai zeci de mii de persoane, dar și multe companii mici și mari. Dorința clientului este o lege pentru noi și suntem gata să confecționăm pentru Dvs din flori vii. Tot ce vă doriţi și în termeni scurți să livrăm în orice colț al Chișinăului,” se spune pe pagina web a companiei.

Moldflowers.md garantează rambursarea banilor la cerere în trei zile bancare în caz de neîndeplinire la timp a comenzii plătite din vina MoldFlowers. Se garantează returnarea mijloacelor bănești integral.

10.BonDar

Este curios și atractiv ce spun cei de la Bon Dar despre sine: ”Oricare produs pe care îl poți găsi la noi te va surprinde prin calitate și rafinament, întrucât fiecare obiect este confecționat handmade special pentru tine cu răbdare și atenție la fiecare detaliu. Absolut toate produsele noastre sunt personalizate prin design grafic sau monogramă, ceea ce le face să fie unice și să se distingă de multe alte obiecte de acest gen”. 

Fără a favoriza pe cineva sau a face publicitate cuiva, am încercat să dăm un pic de claritate, să deschidem un pic culisele celor care fac un deosebit efort pentru ca zâmbetul pe fața persoanei speciale să apară o dată în plus.

1 thought on “Florăriile din Chișinău cu Cele mai Bune Recenzii – Află care florărie este cea mai apreciată

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *