Buchete de flori personalizate

Buchete de flori personalizate pentru ziua de naștere

buchetdeflori  

Când vorbim despre oferirea de buchete de flori personalizate, trebuie să știm că acest moment are mai multe semnificații decât ne imaginăm. 

Un buchet de flori este un aranjament cu mai multe semnificații, care poate fi făcut cadou cuiva la ocazii speciale precum ziua de naștere, nașterea unui copil, mutarea la o casă nouă, ziua Îndrăgostiților sau o nuntă. Există diferite modele de buchete de flori care se potrivesc cu diferite ocazii, cu varietăți de flori și culori pentru a ajuta la determinarea sentimentului implicit. Cele mai cunoscute forme de buchete de flori sunt: ​​rotunde, cascade și ramuri.

Buchet de flori pentru ziua de naștere

Buchetul de flori pentru ziua de naștere este o opțiune grozavă de cadou care mulțumește bărbații și femeile de toate vârstele. Florile poartă întotdeauna un mesaj de bucurie, fericire, prietenie și dragoste, motiv pentru care sunt cadouri asertive. Un buchet de flori pentru o zi de naștere ar trebui să conțină flori colorate și vibrante pentru a sărbători data cu mare fericire. Buchetul de flori la aniversarea unei zile de naștere se poate folosi în diferite moduri, cum ar fi: cadou, decor sau suvenir.

Pentru a decora holul sau camera de zi, buchetele de flori aniversare pot fi așezate ca piese centrale, pe masa principală a tortului de petrecere sau pe scaune. 

Buchet de flori de câmp

Aranjamentul și buchetul de flori de câmp este alcătuit dintr-un amestec de diverse flori precum crizantema, margareta, maci de câmp și altele. Întrucât este un aranjament foarte colorat, alegerea unui buchet de flori sălbatice este ideală pentru petreceri în aer liber, sub formă de picnic sau barbeque, care sunt destul de populare la moldoveni.

Pentru a face un buchet de flori de câmp, trebuiesc colectate mai multe plante cu tulpini de aproximativ 30 de centimetri și culori diferite.

Pentru a compune un buchet de flori de câmp, se poate folosi frunziș pe exteriorul aranjamentului. Se pot combina mai multe specii colorate în formă de cerc și se leagă tulpinile cu iarbă, acoperind mânerele cu panglici, țesătură sau ce este la îndemână.

Apropo, într-un buchet de flori de câmp aspectul rustic și delicat al amenajarii iese în evidență și este excelent pentru decorarea celor mai variate medii a locuințelor, precum livingul, sufrageria, bucătăria sau dormitorul.

De ce o femeie oferă cuiva flori de ziua lui

A oferi cuiva un cadou este un gest cu totul special, cu atât mai mult de ziua lui de naștere.

Zilele de naștere sunt momente speciale și, din această cauză, este importantă alegerea cadoului potrivit pentru a demonstra cât de valoros este pentru tine cel care îl primește.

Cadoul potrivit este cel care are cea mai mare valoare sentimentală, și de aceea unii încearcă să facă alegerea corecta, ceea ce, indirect, dezvăluie că o parte din timpul lor a fost petrecut în căutarea a ceva care să atingă sentimentele celui nascut în această zi.

Marea întrebare este: de ce flori de ziua de naștere? Pentru că se potrivesc perfect atât ca și cadou pentru o persoană bine cunoscută, cât și pentru cineva de care nu ești încă foarte apropiată. 

Flori de ziua persoanei bine cunoscute

Unul dintre cele mai tari momente ale oferirii unui cadou este sa afli care va fi reacția destinatarului la primirea buchetului. Dar dacă sărbătoritul este o persoană pe care o cunoști de mult timp?

Când cunoașteți deja persoana și îi înțelegeți gustul, devine mai ușor să alegeți florile de mai  mulți ani, iar dacă persoana este un iubitor de ele, atunci este și mai ușor să găsiți floarea ideală.

Cu cât ai mai multă afinitate cu persoana care primește cadoul, cu atât sunt mai multe șanse să fie mai bine înțeles, iar alcătuirea unui buchet de flori perfect de ziua lui de naștere va fi una ușoară.

O altă situație în care florile de ziua de naștere sunt binevenite și cadou este practic invers față de ceea ce tocmai am spus

Flori de ziua unei persoane mai puțin cunoscute

Situație (se referă și la femei și la bărbați): ați primit o invitație la o petrecere de la o persoană dragă, dar încă nu există prea multă afinitate între voi doi, ceea ce poate îngreuna puțin alegerea unui cadou, mai ales că nu sunteți sigur de ce gusturi are. 

În această situație, e știut că toți invitații vor aduce un cadou sau doar un „suvenir”, ceea ce înseamnă o dovadă de afecțiune.

Buchete de flori personalizate

Pentru a găsi cadoul ideal, te gândești imediat la două caracteristici pe care articolul trebuie să le conțină:

  1. Eleganță, originalitate;
  2. Dovadă că s-a muncit la alegerea buchetului pînă în cele mai mici detalii.

Deja se cunoaște că florile conțin aceste caracteristici de eleganță și demonstrație de delicatețe la alegere, deoarece fiecare specie de floare este unică. Mai mult, cei care le primesc experimentează o îmbunătățire a dispoziției lor.  

Și pentru a crește șansa de a alege floarea potrivită, se poate combina cadoul cu gusturile sau caracteristicile celui care este sărbătorit, de exemplu:

  • Culoare preferata;
  • Spațiu disponibil pentru a plasa flori acasă;
  • Sezonul preferat al anului;
  • Personalitate

Ceea ce face florile speciale la o zi de naștere este versatilitatea pe care o oferă cadoul, fie că este să surprinzi pe cineva special care a fost în viața ta de multă vreme, sau pe cineva pe care încă nu-l cunoști complet, dar vrei să cunoști mai multe și să păstrați legătura.  Florile buchetului la o zi de naștere sunt o modalitate bună de a crea legături puternice și de lungă durată.

Alegând tipul potrivit de floare, se pot transmite mesaje de ziua de naștere, așa că este bine să aveți mereu în vedere că fiecare culoare și specie se potrivește diferitelor contexte. 

Dăruirea partenerului tău un buchet din trandafiri roșii are un sens romantic/afectiv, dar a face același gest pentru o persoană dintr-un alt cerc social poate să nu fie corect înțeles și să nu pară cea mai bună idee.

Pentru a evita greșelile, trebuie știută floarea pe care doriți să o alegeți, dar și semnificația ei.

Cele mai bune flori de ziua de naștere pe care să le dăruiești oricui în ziua lor specială

Simbolismul prezentării unui buchet de flori pentru ziua de naștere sau a unui aranjament frumos este legat de specia de flori care va fi livrată.

Să descoperim câteva idei de specii care trimit mesaje de ziua de naștere.

Astromelia

Astromelia sunt flori cu aspect delicat, de parcă ar fi un crin în miniatură. Din acest motiv, este o specie de flori foarte comună în țările din Europa.

Semnificația acestei flori este legată de trei cuvinte care sunt grozave de spus atunci când îți dorești la mulți ani:

  • Prietenie;
  • Loialitate;
  • Fericire deplină.

Delphiniums

După cum se vede din acest conținut, a oferi un asemenea buchet este recunoașterea unei persoane plină de bunătate, iar pentru a simboliza acest lucru, floarea ideală este Delphinium, deoarece simbolizează generozitatea și o inimă deschisă. 

Această floare își are originea în sudul Europei Centrale și crește în văile râurilor, poienilor și pe la marginile pădurilor.

Amestec de flori

Exista un număr infinit de tipuri de flori pentru un buchet de ziua de naștere pe care le vei descoperi în căutarea tipului ideal pentru a încânta o persoana dragă, dar dacă ai vreodată dubii, poți alege mixul de flori.

Această opțiune vă permite să creați un buchet de flori personalizat pentru ziua de naștere, cu câteva mesaje importante transmise de aceștia. Pentru a descoperi alte specii, pe lângă opțiunile menționate, consultați, de asemenea, blogul nostru, unde împărtășim cunoștințe pe diverse subiecte, legate de flori, bineînțeles.

Be the first to leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *