Buchetul potrivit externare din maternitate

Buchetul potrivit pentru externarea din maternitate

buchetdeflori  

Buchetul potrivit la externarea din maternitate după nașterea unui bebeluș sunt florile care reflectă bucuria pe care o aduce micuțul.

Venirea pe lume a unui bebeluș este un moment de sărbătoare, pe care îl păstrăm în memorie o viață întreagă. Pentru un tată grijuliu încep emoțiile și primele pregătiri pentru întâmpinarea mămicii și pentru prima întâlnire cu cel mic.

De regulă mama și copilul se aduc din salonul maternității într-o încăpere, aproape de ieșire. se înmânează cadourile personalului medical, ca semn de recunoștință și se oferă buchetul mămicii, împreună cu un prezent.

Ce flori vor fi în acel buchet  

Florile perfecte pentru întâmpinarea mamei la externarea din maternitate după nașterea unui bebeluș sunt florile care reflectă bucuria pe care o aduce micuțul. Pot fi alese buchete cu multe culori, care aduc mereu un plus de bucurie. Cum ar fi trandafirii albi, roșii, garoafe roz sau o combinație de gerbere frumoase. Dar cel care își întâmpină soția, mama copilului său, deja cunoaște preferințele acesteia și evident că îi va înmâna cel mai frumos buchet, care să fie pe placul ei și pe care să-l țină minte toată viața.

Cum se va decora casa

Nu există nimic mai frumos decât florile pentru a decora orice cameră din casă cu ocazia sosirii noului membru al familiei. Fără îndoială că le va plăcea. Odată cu venirea celui mic, acesta devine centrul atenției. 

Fără îndoială, este cel mai bun mod de a sărbători sosirea micuțului în familie, iar pentru ca să avem un cadru de neuitat trebuie de avut grijă  ca în general, atunci cand se pun flori cu ocazia unei nașteri, în primul rand de gândit la mamă. Deși în realitate aranjamentul este și pentru tată și bineînțeles pentru nou-născut. Dar ea este cea care va avea nevoie de un plus de atenție și de răsfăț. 

Culoarea, prospețimea și aroma rafinată a florilor se unesc în acest moment de neuitat pentru a face din această naștere o ocazie super specială. Pe lângă faptul că cel care a amenajat decorul, amintește familiei că este acolo și a avut grijă de culori, arome (care să nu provoace alergie) și de transformarea acelui moment într-o sărbătoare. 

Mama merită toată dragostea din lume pentru efortul enorm pe care l-a depus pentru a-și aduce copilul pe lume. Și ce modalitate mai bună de a sărbători decât primirea unui aranjament floral, pe care nu-l va uita niciodată.

Culorile florilor pentru acest eveniment

Da, sunt mii și mii de flori în lume. Nici culorile acestora nu sunt puține. Aproape toate pot fi găsite într-un număr infinit de nuanțe. Și după cum probabil știți deja, culoarea fiecăruia dintre ele spune multe.

Dacă există unele care nu dau greș niciodată, acelea sunt florile albe. Pe lângă faptul că sunt spectaculoase, pot fi de mare ajutor atunci când sunt combinate cu altele. Dacă le pui în aranjament cu diverse flori, de care culori vrei, cele albe oricum vor fi frumoase. Albul simbolizează puritatea și inocența nou-născutului. 

Indiferent de culoare, nu există nicio îndoială că le va plăcea. Mamei, tatălui și micutului. Nu te îndoi nici o clipă că este un cadou perfect. A mirosi florile imediat ce te trezești este una dintre micile plăceri ale vieții.

Flori care te fac să te îndrăgostești

Pentru că florile sunt acel dar care nu dă greș niciodată. Indiferent de moment, se pot oferi flori fără îndoială pentru că le va plăcea. Din acest motiv au fost create aranjamentele florale special pentru nașteri. 

Se pot crea buchete cu multe flori diferite. Creația florală e posibilă să aibă la bază trandafiri, garoafe, lalele sau crizanteme. Culorile și texturile joacă un rol foarte important. De asemenea, pot fi trimise la spital și nu va fi nici o problemă cu asta. Trebuie doar alese florile  care să nu aibă mult polen sau prea multă aromă.

Cadouri perfecte pentru sosirea bebelușului

Nașterea unui copil este un eveniment incomparabil, un dar ceresc, care scoate la iveală sentimente irepetabile. Darul pentru o sărbătoare ca aceasta ar trebui să fie și el pe măsură. De aceea se recomandă o combinație dintre flori cu alte articole pentru nou nascut sau/și pentru mamă. 

Doar câteva idei:

  • un coș cu haine pentru bebeluși este un detaliu pe care părinții îl vor adora;
  • Includerea unui animal de pluș frumos într-un coș cu flori îl va face să arate spectaculos; 
  • Iar pentru mama delicată, poți include o cutie de ciocolată în interiorul florilor;
  • iar în interiorul cutiei…după posibilități

Pe lângă flori și cadouri, nu uitați să includeți și o frumoasă felicitare. 

Orice detaliu pe care îl are buchetul tău va fi un cadou de neuitat pentru mama și pentru familia ta, care trece prin cele mai bune zile din viața voastră.

Rudele, prietenii, felicitând sosirea unei noi vieți

Buchetul potrivit externare din maternitate

Nu există o modalitate mai bună de a felicita părinții pentru noul membru al familiei decât cu un buchet de flori. Este un cadou care radiază aromă, atractivitate și splendoare. De asemenea, reprezintă bucurie și bunăstare.

Este unul dintre cele mai reușite cadouri pentru acest tip de sărbătoare, este un simbol al vieții și tinereții. Este cadoul perfect pentru a arăta afecțiune față de familie și față de bebelușul care tocmai s-a născut.

Florile ce simbolizează maternitate

A venit momentul să devină MAMĂ. Este o dată cu totul specială pentru a sărbători și a o onora, fie că e pentru prima dată, sau este repetat . Mulți oameni aleg să dăruiască flori în această zi și este bine de reținut că fiecare floare are o semnificație specială care poate reflecta sentimentele față de persoana care primește buchetul.

Flori ideale de dăruit Mamei în această zi și semnificația lor:

Orhideele: Ele reprezintă frumusețea, dragostea și puterea . Sunt perfecte pentru acele mame puternice și independente care au trecut prin momente dificile.

Crinii: Ei reprezintă puritatea și inocența. Sunt ideale pentru acele mamici care apreciaza simplitatea și liniștea.

Lalele: Ele reprezintă dragostea și pasiunea sinceră. Sunt o opțiune excelentă pentru acele mame pasionate și romantice.

Lalele roz:  simbolizează feminitatea.

Lalele portocalii:  simbolizează fericirea și energia bună.

Lalele albe:  simbolizează puritatea și pacea și sunt culoarea iubirii și a bunătății.

Trandafiri: Ei reprezintă dragostea și recunoștința. Trandafirii roșii simbolizează dragostea romantică, în timp ce trandafirii albi reprezintă puritatea și inocența. Trandafirii galbeni simbolizează prietenia și bucuria.

Garoafele: Ele reprezintă dragostea maternă. Numele său, ”Dianthus caryophyllus””, înseamnă „ floarea zeilor ”  .

Garoafa roșie: Simbolizează dragostea, mândria și admirația

Garoafa albă: Simbolizează puritatea, iubirea pură și inocența.

Garoafa roz: Simbolizează dragostea pe care o simțim pentru femeia din familia noastră.

Pe lângă aceste flori, există multe alte opțiuni care pot fi semnificative pentru fiecare mamă în parte. Unii oameni preferă să ofere flori în funcție de luna nașterii mamei, în timp ce alții preferă să aleagă flori care au o semnificație personală pentru ei.

Cu toate acestea, florile nu trebuie să fie singura modalitate de a arăta dragoste și recunoștință Mamei. Alte opțiuni ar putea fi să oferiți o experiență specială, cum ar fi o zi spa sau o cină la restaurantul dvs. preferat, sau pur și simplu să petreceți timpul liber împreună și să faceți ceva ce vă place amândoi.

Be the first to leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *