Flori Pentru Bărbați

Flori Pentru Bărbați

buchetdeflori  

Descoperă flori pentru bărbați în orice sezon. Prezentăm o listă de flori potrivite pentru bărbați la orice ocazie.

Cu siguranță, ideea de a oferi flori bărbaților nu este uitată și demodată. În ultimii ani, realizarea acestui tip de răsfăț pentru publicul masculin a câștigat destul de multă acceptare, deoarece florile au avut, vor avea și au o atracție emoțională foarte puternică. În plus, pentru a satisface aceasta cerere, piața de flori din această parte a Europei, oferă modele de aranjamente realizate exclusiv pentru barbati. Desigur, conceptul ajunge să fie mai puțin decorativ și plin de detalii, dar întotdeauna frumos și plin de afecțiune.

Care flori pot fi oferite unui bărbat?

Atunci când trebuie de ales ce floare se poate dărui unui bărbat, e firesc ca persoana ce alege să aibă îndoieli, la urma urmei, preferințele masculine și feminine sunt foarte diferite, nu? Dar, în general, aranjamentele sunt cu un singur tip de floare de bază și cateva accesorii mai simple și culori mai sobre. Printre speciile cele mai dăruite publicul masculin, florile cu un concept mai neutru și mai rustic sunt printre cele mai populare. 

Garoafele

Garoafele sunt flori folosite pe scară largă în ceremoniile de nuntă, pe reverul fracului mirelui și, de asemenea,în buchetul miresei. Garofițe de culori gingașe, fără îndoială, va fi o alegere grozavă și îl va bucura foarte mult pe destinatar.

Floarea soarelui

Chiar dacă sunt orbitoare și vesele, floarea-soarelui sunt opțiuni grozave de aranjamente florale pentru bărbați. Asta pentru că, deși au o culoare vibrantă, nu sunt specii foarte delicate, dimpotrivă. Floarea soarelui are un stil aparte, care se poate potrivi cu persoana cărui i se face acest cadou. 

Violetele

Posibil că cineva se va găsi și va exclama: violetele sunt foarte feminine, dar se va înșela. Având culori vesele și puternice, se pretează pentru cadou și femeilor vamp, femeilor puternice. Dar chiar dacă au un aer de feminitate, sunt opțiuni grozave de cadouri publicului masculin. Iar atunci când sunt așezate într-o vază, de exemplu, servesc și ca parte a decorului și ca un suvenir frumos.

Orhidea

Orhidee

Cu multe variații de culori, dimensiuni și forme, orhideele sunt și ele pe listă atunci când se aleg flori pentru bărbați. Chiar și cu un concept mai dulce și mai delicat, este posibil să fie folosit ca un cadou pentru prietenul, ruda sau persoana iubită.

Orhideele sunt pline de semnificații precum seducția, dragostea și dorința. Ca să nu mai vorbim de felul ei complet exotic, capabil să facă decorațiunile și mai fermecătoare.

Trandafirul Roșu

Și cine a spus că trandafirii roșii sunt cadouri doar pentru femei? Această specie este o opțiune bună pentru a-ți face cadou iubitului, soțului sau chiar acelei persoane care dorește să-ți prindă inima. Trandafirii roșii sunt flori izbitoare care transmit dragoste și pasiune, ceea ce poate fi o alegere buna pentru a surprinde pețitorul.

Margaretele

Margaretele, deși mai delicate, sunt, de asemenea, alegeri bune de flori pentru ziua de naștere pentru bărbați sau orice altă ocazie. Se poate alege o vază care formează un buchet  mixt cu alte specii? Fără îndoială, îi va plăcea cadoul și îl poate include în decorarea casei sau a biroului.

Kalanchoe

Floarea care îl reprezintă pe om este tocmai garoafa despre care am vorbit deja aici. Să știți că literatura universală menționează adesea că aceasta este specia care se potrivește cel mai bine publicului masculin. De obicei, această floare este folosită pe reverele mirilor la nunți tradiționale, precum și o opțiune grozavă de a face cadou unui bărbat. 

Avantajele cadourilor de flori pentru bărbați

Florile pentru barbati este o opțiune buna ca și cadou. Am enumerat aici avantajele alegerii acestor specii frumoase pentru a mulțumi o persoana draga cu orice ocazie. 

Decorațiuni de birou

Pentru bărbații care lucrează, fie într-un birou de companie sau acasă, florile pot fi o companie grozavă și pot face ambianțele și mai plăcute. În plus, aceste specii sunt foarte primitoare în momente precum întâlnirile de afaceri. 

Memorie afectivă

Florile sunt o amintire afectiva plina de dragoste si afectiune. Fie ca un cadou pentru soțul, tatăl, fratele, prietenul sau fiul dvs., acestea sunt modalități excelente de a stabili legături și de a genera amintiri afective. Se poate oferi o floarea-soarelui sau o orhidee la aniversarea nunții, ziua de naștere, ziua tatălui sau chiar fără ocazie, simplu fără niciun motiv. Dacă vrei să le faci pe plac celor pe care îi iubești, fă-le cadou un buchet de trandafiri. 

Alege floarea, simbol al dragostei

Pentru a cunoaste floarea care il reprezinta pe barbatul tău, trebuie sa intelegi stilul lui. Dacă este un bărbat dezvoltat fizic, cu musculatură în abundență, atunci floarea soarelui și garoafele sunt opțiuni grozave, dar dacă este un executiv, tip CEO este posibil să faci cadou flori precum violetele și orhideele, care pot fi folosite pentru a decora ambianțele, pentru faptul că sunt specii pline de eleganta.

Numărul ideal de flori pentru bărbați

Suma potrivită va depinde în principal de stilul de aranjament pe care doriți să-l faceți cadou. În părțile noastre, florile nu trebuie date în numere pare, în altele 13 este un număr care trebuie evitat. Un sfat este să încerci să fii consecvent în cantitate, nimic prea voluminos și nici prea simplu. Echilibrul este totul.

Când și cum se oferă flori unui bărbat?

Dăruirea de buchete cu flori bărbaților nu trebuie să fie doar cu o ocazie specială. Dacă ai chef, dă-i-o persoanei dragi, tatălui, fratelui sau unui prieten. Indiferent de motiv, a oferi flori este întotdeauna un gest frumos. Oferă flori împreună cu un cadou, cum ar fi o ținută, un accesoriu, o băutură specială, un parfum sau o cutie de bomboane.

Mesaje cu flori pentru bărbați

Florile și mesajele de dragoste par a se potrivi perfect. Iată câteva sfaturi care vă pot ajuta să scrieți mesajul potrivit: 

  • Am cumpărat flori gândindu-mă la tine!
  • Fie ca aceste flori să reprezinte toată dragostea mea pentru tine!
  • Acesta este un gest simplu pentru voi care sunteți foarte speciali în viața mea!
  • Timpul trece și dragostea și admirația mea cresc doar pentru tine!
  • Aceste flori mă inspiră să trăiesc, la fel ca tine!

Buchete de flori pentru bărbați la date speciale

Adevărul este că nu trebuie să fie o ocazie specială pentru a-i face cadou celor pe care îi iubim cel mai mult, dar în aceste date trebuie să ne rupem creerii. Deci, ce zici să îndrăznești și să dai flori bărbaților în aceste zile. 

Flori la ziua de naștere

Flori pentru bărbați

Nimic mai special decât sărbătorirea zilei de naștere a celor pe care îi iubim, fie că este vorba de un prieten, rudă, iubit, soț sau doar un coleg de muncă. În această zi, un buchet de trandafiri cu bomboane se potrivește ca o mănușă atunci când vine vorba de a dărui cu dragoste și grijă.

Flori pentru ziua îndrăgostiților

Ziua Îndrăgostiților, este ziua pentru a dărui flori iubirii noastre. Pe lângă faptul că vă bucurați să primiți buchete de la persoana iubită, ce ziceți de a alege o floare frumoasă pentru a vă arăta toată afecțiunea și dragostea? Sfatul nostru este să alegeți ceva dintre aranjamentele florale naturale, care sunt frumoase și au o aromă unică.

Cadouri creative masculine

Alături de flori, se poate oferi un cadou creativ cu un acompaniament. Un kit de bărbierit este o opțiune, la fel și un bilet la o piesă de teatru, fotbal sau acel stand-up pe care-l așteaptă cu nerăbdare să-l vadă.

Dacă îi place să facă grătar, dă-i un set de grătar. Opțiunile abundă, așa că abuzați de creativitate și mulțumiți celor pe care îi iubiți.

Flori cu băuturi

Pentru cei care vor să îndrăznească și să adauge și mai multă valoare cadoului, nimic mai bun decât să ofere flori cu băuturi.  Veți găsi opțiuni grozave de aranjare a florilor cu șampanie și ciocolată, pentru a face momentele și mai speciale. 

Reguli de etichetă 

Florile pentru bărbați sunt opțiuni grozave de cadouri, dar există câteva reguli de etichetă pe care trebuie să le respectați pentru a nu rata surpriza. 

Primul este să acordați atenție culorii. Acordați preferință tonurilor mai vibrante, cum ar fi roșu, portocaliu, galben, albastru și chiar violet, care se potrivesc cu stilul persoanei care primește cadoul. 

O altă grijă este cantitatea de flori, așa cum am menționat deja mai sus. De regulă, numărul de flori dintr-un aranjament, de exemplu, trebuie să fie întotdeauna impar. De asemenea, încercați să nu exagerați cantitatea și detaliile, cum ar fi panglici și frunziș. 

Toate tipurile de flori au nevoie și de atenție. Optează pentru garoafe, floarea soarelui și orhidee care se potrivesc cel mai bine acestui public.

Concluzie

După ce cunoașteți cea mai bună modalitate de a oferi flori bărbaților, asigurați-vă că cumpărați cele mai bune produse la cele mai mici prețuri și la cele mai avantajoase condiții.

Nu contează dacă este aproape sau departe. Important este să-ți amintești în orice moment de persoana iubită, oferindu-i un buchet de flori cadou.

Articole similare:

Be the first to leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *